الأربعاء، 31 ديسمبر 2014

رول الديك الرومي






ده صدر ديك رومي كامل متنضف والجلد بتاعه عليه فردته ودقيته وخط العرق الفلتو الي جواه وتبلته ملح وفلفل ولمون وخل وزعتر وحبة البركه او اي نكهه توابل تحبيها وزيت زيتون وسبته نص ساعه







معلش الصوره مش واضحه عشان بخار الرز كان سخن 

ده رز بالخلطه بقطع الرومي الي خدتها "العرق الفلتو " والكبده والقنصه مقطعين وشوحتهم مع بصله مفرومه وملح وفلفل وتوابل لحد ما دبلوا وسقط عليهم كوباية رز منقوعين ساعه وعليهم نص كوباية مايه وسبتهم على النار يادوب المايه نشفت بيبقى لسه الرز ما استواش كويس وده المطلوب ..هنحط الرومي على ورقة فويل تخينه او كيس حراري ونحط الرز فوقيه في الطرف بالطول ونبرمه بقى بالفويل لما يبقى زي عمود اللانشون كده في الصوره الجايه






نقفل عليه كويس اوي وممكن نخده لفة فويل كمان ونقفلها وفي صنيه ونحطه في الفرن... ممكن ياخد حوالي ساعه ونص عشان يستوي كويس




ده شكله بعد ما طلع من الفرن لو لقيتي الصينيه نازل فيها صوص وهاتتحرق منك ابقي حطي نص كوباية مايه
لو حبيتي تحطيه مكشوف شويه يتحمر من بره ماشي لكن انا لقيت الجلد بتاعه اتقطع ما رضيتش احمره عشان ما ينشفش من غير جلد




ده شكله في التقديم والي حواليه ده كرسب كده بيتقلي في زيت بينفش يبقى كده





وده شكله بعد ما اتقطع ترنشات بالهنا والشفا





ليست هناك تعليقات: