الثلاثاء، 21 يونيو 2016

شعريه مفلفله





الشعريه المفلفله .. ده كيس لسان عصفور ...حمرت الشعريه كويس بتهدي عليها وتحمريها بمعلقة سمنه وشوية زيت على البوتجاز من فوق وتقلبي لحد ما تاخد لون دهبي..او تقلبي فيهامعلقتين زيت وتحطيها في الفرن عشر دقايق قلبيها فيهم مرتين ...ممكن تحمري كميه وتسيبيها عندك جاهزه تستخدمها على طول للشوربات او اي وصفه تانيه ..هنحط لسان العصفور في صنيه ونصب عليها حوالي ست كوبايات شوربه .. وندخلها الفرن او نسويها على البوتجاز من فوق ..وممكن لو عندك عصاج لحمه او كبد وقنصات معصجه او قطع فراخ مستويه او بايته او مكعبات مشوحه ..تحطيها على الوش بتدي طعم تحفه ..هنحطها في الفرن ربع ساعه بس يادوب تتشرب شوربتها وما نقلبهاش عشان تبقى خاتمه اتاكدي انها استوت ولو نشفت وناقصه سوا زودي شوية شوربه ... وبتطلع زي الصوره واوقات احط معلقة بشاميل على الوش او معلقتين قشطه

ليست هناك تعليقات: