الثلاثاء، 21 يونيو، 2016

فراخ بالتوم والجنزبيل



فراخ بالتوم والجنزبيل ...اسهل واطعم فراخ باعملها الحقيقه
الطريقه اغسلي الفراخ وقطعيها 8 او كتر
في الخلاط اربع فصوص توم معلقة صلصة علب كوباية زبادي اربع معالق خل لمونتين معلقه صغيره جنزبيل مطحون او شطه ملح فلفل معلقه دبس رمان او عسل اسود ..ولو مافيش مش مشكله....تبلي الفراخ بالخلطه دي نص ساع وحطيها في الفرن زي ما هي كده لمدة ساعه ...ممكن تقلبيها مره في النص عشان تتشرب التتبيله واطفي عليها وفيها شوية سوائل صغيرين بيبقى احلى صوص ..وممكن تفرشي تحتها بطاطس بتبقى حكااااايه


ليست هناك تعليقات: