الثلاثاء، 21 يونيو، 2016

صدور الدجاج على بطريقه ايطاليه




صدور الدجاج بالجبنه على الطريقه الايطاليه..... الطريقه :
طبعا بنجيب صدور دجاج مخليه ونغسلها كويس وننقعها في مايه وخل شويه ونشطفها ونتبلها بالملح والفلفل والخل والزعتر او حبق ولمون ونعمل فيها فاتحه بالسكينه كده من فوق من عند الحته السميكه الي فيها تبقى زي خرم كده جوه الصدر زي الجيب ونسيبها في التتبيله نص ساعه ونجهز الحشو
تشكيلة جبنه بقى اي حاجه تحبيها موتزاريلا ورومي وشيدر اي حاجه عندك بتسيح تمشي وماعها ريحان اخضر مفروم او نعناع .. وفلفل اخضر او الوان مقطع وقطع لانشون او سوسيس صغيره وبعدين نحشي بيها الفراخ كويس اوي وفي طاسه تيفال او مش بتلزق ونحط زيت زيتون مش كتير 4 معالق مثلا ونسيبه يسخن اوووي بعدين نحط الفراخ جنب بعض وما نكترش في الطاسه لو عاملين كميه نعملها على اكتر من مره ونديلها الصدمه من الناحيتين ونقلبها لحد ما تاخد حوالي عشر دقايق في الطاسه وتكون استوت نطلعها على جنب ومكانها في الطاسه نحط معلقة دقيق ونحمرها وبعدين ننزل عليها بشوية مايه او حليب او شوربه نسيبها تغلي لحد ما تتقل ونقلبها كويس اوووي ونزود شوية كريمه لباني ونظبط الملح ونقفل وهو ده يبقى الصوص الي هايتقدم مع الفراخ وبالهنا


وممكن التقديم بطريقه تانيه ان يكون الصوص تحت الصدور زي كده 

ليست هناك تعليقات: